Om Håkan

Mitt foto
Bloggar numera på min egen hemsida, www.hakanlindgren.com. Välkommen :-)

tisdag 8 oktober 2013

Love Avantgarde 3:a i septembers Fångad av lust-tävling på Kapitel 1

Jag är extra stolt över att ha kommit trea i en erotiktävling med en novell som inte innehåller en enda erotisk scen.

Kanske lovar historien tillräckligt mycket ändå ...

”Så det är så här en sexshopsföreståndare ser ut? Spännande, verkligen spännande.” Emma hade inte tänkt sänka sig så lågt som att ägna den tatuerade mannen eller hans butik något erkännande, men hon kunde inte hejda sig. Hon hade visserligen insett att genom att ta en lokal på Klostergatan skulle hon inte få samma antal förbipasserande som på själva Storgatan, och kanske inte heller samma kvalitet, men det var enda sättet att klara hyran ...


http://www.kapitel1.se/hakan-lindgren/love-avantgarde

Halsbandet - ny novell på kapitel 1

”Jag får ingen luft”, flämtade jag. ”Jag kan inte andas!” ”Håll käften, annars ...” ”Förlåt”, väste jag. Hans händer runt min hals hindrade effektivt varje försök till motstånd. Jag kunde inte röra mig, Halsen kändes tjock, huvudet tungt och ansiktet svullet. Ett fåfängt trevande efter någonting, en kniv, en sax, vad som helst.

En ny kortnovell på Kapitel 1.

Välkommen att titta in:

http://www.kapitel1.se/hakan-lindgren/halsbandet

fredag 4 oktober 2013

Snart på en platta nära dig!

Snart är det dags! Två av mina noveller, "Lunatique" och "Soldier", kommer ut som e-noveller på Hoi's förlag. Båda är nu korrekturlästa och godkända. Sent igår kväll fick jag omslaget till Lunatique - så spännande! Utgivningen är planerad till oktober, alltså denna månad.
 
Jag fick också chans att träffa Hoi på Bokmässan i Göteborg i helgen. Fantastiskt kul att diskutera med grundarna, tillika författarna, Lars Rambe och Sölve Dahlgren, min korrekturläsare (och författare) Malin Byström, Marthina och de andra i montern.
 
Jag lovar, jag återkommer så fort jag vet mer ;-)
 

P.S. Mitt eget "gamla" omslag. Det nya är mycket snyggare!