Om Håkan

Mitt foto
Bloggar numera på min egen hemsida, www.hakanlindgren.com. Välkommen :-)

fredag 29 maj 2015

Hoi på hugget

Kikade in på Storytel i  morse. Självklart jätteglad att se min Zebra där, nu alltså som e-bok.

Samtidigt kan man inte bli annat än imponerad av Hoi. De sju senaste titlarna är alla utgivna på Hoi. Olika genre, olika stil, men med en gemensam nämnare. Bra jobbat!

 

Trevlig helg!

tisdag 26 maj 2015

Min blurbare - Andreas Lundstedt!

Får jag lov att presentera min blurbare - Andreas Lundstedt :-)

Det var inte lätt att hitta någon som ville läsa Att raka en zebra innan den var klar för tryck, och dessutom skriva ned några tankar som kunde få plats på omslaget. Speciellt eftersom personen i fråga måste ha en viss dignitet. Hur många sådana "kändisar" har man in sin omkrets? Inte massor, om sanningen skall fram.

Men, jag har kompisar som har det bättre ställt på den fronten. Min gode vän Fredrik - tack, du räddade mig ;-) Fredrik frågade och fick svar. Andreas Lundstedt, som alla känner både från Alcazar och som soloartist, ställde upp. TACK Andreas, du är lika snäll som ryktet säger!

Jag är osäker på vilka bilder jag får lov att lägga här, så jag skippar foto på Andreas, för säkerhets skull (trots att han är snäll finns det ju någonting som heter copyright). I stället kommer här en bild på bokens baksida. Om du inte ännu hängt med i vad boken handlar om, så kan du slå två flugor i en smäll ...


måndag 25 maj 2015

Zebran är lös!!! Champagne, tårta, vad ni vill :-)

Nu är det officiellt - Att raka en zebra är ute, där finns zebror överallt, undvik demom du kan :-)

I dag finns den även att beställa som e-bok och kan laddas ned i din läsplatta, bland annat från:

bokus/ dito




















fredag 22 maj 2015

Leveransen kom fram!

I tisdags såg jag ett foto på boken, Då hade leveransen kommit fram till Lars Rambe inför vår gemensamma releasefest den 4:e juni, i Stockholm. Själv fick jag vänta tills i går, innan jag kunde packa upp fem kartonger med fyrtio böcker i varje, en fantastisk känsla :-)


Eftersom leveransen kom till jobbet, fick jag sålt tio böcker redan första dagen. Releasefest på kontoret blir 1:e juni.



Frågan var sedan om jag skulle läsa den själv ... Jag vet ju vad den handlar om, och hur den slutar. Men, jag måste ju ändå få känna hur det känns som läsare, och se hur det blev. Jag började i går kväll och det är inte alls samma sak som att läsa den på datorn. Verkligen inte alls. Det är ... mycket bättre :-) De första kapitlen, så lång jag kommit, känns riktigt bra. Pust!

tisdag 19 maj 2015

Nu kan du beställa "Att raka en zebra" på bokus.com

Snart är boken här, snart kan du hålla den i din hand :-) Officiellt släpps "Att raka en zebra" på måndag, men redan nu kan du beställa den på bokus:

http://www.bokus.com/bok/9789175579689/att-raka-en-zebra/



Jag hoppas innerligt att du skall gilla den :-)

måndag 18 maj 2015

Releasefest på gång

Ännu ett "äntligen"! Lokalen bokad, inbjudan klar. Boken har anlänt från tryckeriet till förlaget (i dag!) Fem lådor (200 böcker) skickade till Luxemburg, hälften (hur det nu går till, två stora och en liten kartong, får man anta) till Stockholm. Räcker 100 böcker till releasefesten? Jag både hoppas att det gör det, och inte. Ett angenämt problem om böckerna tar slut ;-)


Festen blir tillsammans med Lars Rambe. Det här blir JÄTTEROLIGT!

fredag 15 maj 2015

Mest bokade - Deckare & thrillers -på CDON

Alltså, ibland får man ju får sig att googla på sin titel, bara så där. Egentligen utan större förhoppningar, när boken inte ens kommit ut. Men, ibland hittar man den på en del oväntade ställen, utöver egen blogg, facebook-sida mm.

Som just nu: Mest bokade - Deckare & thrillers - på CDON! Nej, nej, min Zebra ligger inte på första plats, men ändå. Den finns där på första sidan, i mycket gott sällskap ;-)

Här är länken: http://cdon.se/b%C3%B6cker/kommande_b%C3%B6cker/deckare_%26_thrillers/

men det är väl bäst att ta en ögonblicksbild också. Man vet ju aldrig hur länge det varar ...

Ser att min förlagskollega Lars Rambe också ligger där med Solens sista strålar. Vi hänger ihop, Lars ;-)


Bevaka "Att raka en zebra" på adlibris, så får du meddelande om när den finns tillgänglig

Snart är det dags! Den 25:e maj släpps "Att raka en zebra".

Gå in och bevaka den på adlibris, så hjälper du både dig själv (du får meddelande om när den finns tillgänglig för beställning, dock helt utan förbindelse om att köpa), adlibris (så att de förstår att de skall beställa en rejäl omgång och inte riskera att det blir slutsålt) och samtidigt undertecknad av både ovanstående och en massa andra orsaker ;-)

http://www.adlibris.com/se/sok?q=att+raka+en+zebra

Tack på förhand :-)